Meditatiekussen op reis

Geschreven door Gerjan in Geen onderdeel van een categorie 28 januari 2014

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Meditatiekussen voor op reis?

Veel mensen hebben de intentie om te (blijven) mediteren als ze op reis gaan, maar vinden het dan wel prettig om een meditatiekussen of meditatiebankje mee te nemen. Speciaal hiervoor verkopen wij meditatiekussens voor op reis. Deze meditatiekussentjes zijn iets kleiner dan de normale meditatiekussens, namelijk 26*21*11 centimeter. Lichtelijk ovaal dus. Deze zijn verkrijgbaar in rood en zwart. Ook verkopen wij tassen voor meditatiekussens mocht je deze ook apart willen dragen. Je kan ook kiezen voor kleiner model een meditatiebankje. Zie hieronder enkele voorbeelden uit onze collectie artikelen voor op reis. Dit is slechts een selectie. Bekijk hier al onze mediatiekussensmeditatiebankjes of meditatiekussen tassen.

Verder is het mogelijk handig om een warme omslagdoek, een klein klankschaaltje, of meditatie/yogakleding mee op reis te nemen.

[/spb_text_block] [spb_image title=”Reis meditatiekussens rood” image=”2126″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”no” lightbox=”yes” image_link=”https://patipada.nl/yogameditatie/kindreis-meditatiekussen-rood/” link_target=”_self” caption_pos=”hover” width=”1/4″ el_position=”first”] [spb_image title=”Reis meditatiekussens zwart” image=”2124″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”no” lightbox=”yes” image_link=”https://patipada.nl/yogameditatie/kindreis-meditatiekussen-rood/” link_target=”_self” caption_pos=”hover” width=”1/4″] [spb_image title=”Meditatiekussen tassen” image=”902″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”no” lightbox=”yes” image_link=”https://patipada.nl/yogameditatie/kindreis-meditatiekussen-rood/” link_target=”_self” caption_pos=”hover” width=”1/4″] [spb_image title=”Meditatiebankjes voor op reis” image=”681″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”no” lightbox=”yes” image_link=”https://patipada.nl/yogameditatie/kindreis-meditatiekussen-rood/” link_target=”_self” caption_pos=”hover” width=”1/4″ el_position=”last”]