Levertijden tijdens de feestdagen

[spb_boxed_content type=”coloured” box_link_target=”_self” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”2/3″ el_position=”first”]

 

Vanaf vrijdag 22 december zullen een aantal van onze belangrijkste leveranciers en groothandels waarmee we werken dicht zijn, tot en met 1 januari. We hebben in totaal ongeveer 12.000 producten in onze webshop. Die kunnen we niet allemaal op voorraad houden, en de dagelijkse leveringen door de groothandels en leveranciers worden even gepauzeerd.

Dat betekent ook dat wij zelf ook geen bestellingen de deur uit kunnen doen in deze periode. Op 2 januari 2019 gaan we samen met onze leveranciers aan de slag om de bestellingen uit de kerstweek te verwerken, een groot deel zal op 3 januari bezorgd worden.

Mocht je nou eerder een leuk cadeau nodig hebben of jezelf willen verwennen, dan kun je ook in deze periode terecht bij de winkels van Zuiver Geluk.

Daar vind je een breed aanbod rond yoga, meditatie en spiritualiteit en kun je terecht voor advies, tips en inspiratie!

We wensen je fijne feestdagen en alvast een fijn, gezond en inspirerend 2019!

Het team van Patipada.nl

[/spb_boxed_content] [spb_image_banner image=”110519″ image_size=”full” fixed_height=”225″ content_pos=”left” content_textalign=”left” animation=”none” animation_delay=”200″ image_link=”https://www.patipada.nl/product-categorie/yoga-kleding/yogakleding-merken/moonskin/” link_target=”_self” width=”1/3″ el_position=”last”]

NIEUW: DE YOGAKLEDING VAN MOONSKIN

[/spb_image_banner]