Verhuur

Materiaal
Heb je voor je yogaworkshop, retreat of meditatieweekend eenmalig spullen nodig en vind je het jammer om die te moeten kopen? Patipada verhuurt alles wat je nodig hebt zoals yogamatten, yoga bolsters, yogablokken, meditatiekussens, meditatiedekens en meer.

Je krijgt prima spullen, alles nieuw of bijna nieuw en goed onderhouden en schoongemaakt. Makkelijk en tegelijk ook een fijne manier om onze artikelen eens goed uit te proberen.
Ben je enthousiast en wil je ze kopen? Of aan je deelnemers aanbieden om te kopen? Dan is dat mogelijk tegen de vervangingswaarde en worden de huurkosten verrekend.

Hoe werkt het?

 

Mensen
En zoek je ook nog professionals voor je evenement? Ook dan hebben we alles wat je nodig hebt. Een yoga-, meditatie- of mindfulnessdocent, (stoel)massagetherapeut, sjamaan of healer? De partners van Zuiver Geluk zetten we graag in, in jouw instelling, bedrijf of project.

Wil je je (yoga)evenement wat meer body geven? Overweeg dan eens om andere wellnessactiviteiten op te nemen in je programma. Yoga en meditatie zijn tenslotte meer en meer onderdeel van een complete counscious lifestyle aan het worden.

We kunnen lessen verzorgen, workshops geven of korte individuele sessies aanbieden.
Wat denk je van lachyoga, klankschalenworkshop, drumsessie, helend tekenen of een interactieve lezing over hoogsensitiviteit of de werking van stenen & mineralen?
Of korte sessies zoals tarot, numerologie, handlezen, tenen lezen, astrologie, voedingstest, pendelen, reiki, NLP en nog veel meer.

Organisatie
Wil je een gedeelte of juist alles uit handen geven? Ook dan kun je bij ons terecht. We zijn ervaren in het organiseren van evenementen op het gebied van body-mind-soul.

Mail ons gerust voor meer informatie en een prijsopgaaf.