Bach Flower Remedie Agrimony – 20

Bach Flower Remedie - Agrimony

Dr. Edward Bach bestudeerde het gedrag en met name de stemmingen en emoties van mensen. Die deelde hij in zeven groepen in, namelijk: 1. Angst 2. Onzekerheid 3. Onvoldoende interesse in het hier en nu 4. Eenzaamheid 5. Overgevoeligheid 6. Moedeloosheid en wanhoop 7. Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen. Agrimony/ Agrimonia eupatoria (Agrimonie) – groep 5 Zorgen achter humor en scherts verbergen, geen confrontatie aangaan, afleiding zoeken in gezelschap.
Dosering en gebruik:
Doe 2 druppels in een glaasje mineraalwater en neem regelmatig een slokje of doe 2 druppels in een 30 ml mengflesje en neem minimaal 4 x daags 4 druppels, of meer naar behoefte. Als u meerdere remedies mengt (maximaal 7) doe 2 druppels van elke remedie in een 30 ml mengflesje met mineraalwater, gebruik als boven.
Indien een van de remedies Rescue Remedie is, dan moet u daarvan 4 druppels toevoegen of van de Rescue Spray 2 sprays. Indien er geen water voorhanden is: vier druppels van een remedie op de tong doen of twee sprays van de Rescue Spray. Naar behoefte herhalen, eventueel elke vijf minuten.
Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding: veilig.
De remedies zijn allen verpakt in 20 ml pipetflesjes en bevatten per flesje 27 vol.% alcohol.  

Aanbevolen producten