Being Present, Belief Patterns Essence – 10 ml – (1st.)

Being Present, Becoming Grounded (In het Nu zijn, geaard zijn) - Divine Harmony Essences - Belief Patterns

Indicatie: Snel zweverig, niet goed geaard zijn, of in een droomwereld van 'wat als...', waardoor het moeilijk is om met de aandacht in het Nu te blijven. Ook bij moeite om met een taak te beginnen en het werk af te maken.

Een goede verbinding met de aarde - ook wel 'aarding' genoemd - hebben we nodig om volkomen aanwezig te zijn en ook om efficiënt in het leven te functioneren. In een wereld met voornamelijk bezigheden waarbij de linker hersenhelft wordt gebruikt was het voor ons maar al te makkelijk om patronen op te bouwen waardoor we ofwel in het verleden, of met onze gedachten in de toekomst waren, en daardoor niet meer in het moment van Nu konden zijn. Dit houdt in dat wij maar al te vaak in ons leven oude patronen uitspelen, in plaats van het maken van nieuwe keuzes gebaseerd op wat er werkelijk gebeurt in onze wereld van Nu. Dit is voor sommigen zo'n onbewust patroon dat ze het zelf niet eens doorhebben dat ze hun leven op de 'automatische piloot' leiden. Deze combinatie helpt ons bij het transformeren van onderliggende patronen die ons verhinderen om volkomen in het Nu te leven. Samenstelling: Paardenbloen, Wederik, Welriekende Lathyrus , Donkere Opaal, Cupriet & Jet.

 
De Belief Patterns Set bevat de volgende 10 Essences: Auric Protection, Being Present, Feeling Safe, Healing Abuse, Healing Relationships, Inner Harmony, Letting Go, Open to Receive, Sexuality and Transforming Addiction. Over deze set: Overtuigingspatronen ontstaan wanneer emoties en gedachten samengaan met voldoende gerichtheid. Sterke overtuigen vormen de werkelijkheid in ons leven, zowel persoonlijk als collectief. Positieve, levensverbeterende overtuigingen zijn belangrijk voor ons welzijn, dus wanneer dit op de een of andere manier wordt verstoord kan dat een teken zijn om onze onbewuste overtuigingen eens na te gaan, want vaak zijn de overtuigingen het meest invloedrijk en actief als wij ze niet bewust zijn in ons dagelijks leven. Diep inwerkende combinaties van Essences zijn een uitstekende manier om op zachte manier te helpen om oude, ingesleten overtuigingen omhoog te krijgen, zodat wij ze kunnen uitpluizen en veranderen, waardoor ze overeenkomstig onze eigen keuze zijn. Hoe gebruik je de Divine Harmony Essences? Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren. Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent.  Let op: Het gebruik van deze vorm van Essences betekent geen vervanging van medische behandeling. Bewaaradvies: Deze Essences bewaar je het best op een koele plek, uit de buurt van tv, magnetron, computer, draadloze of mobiele telefoons en dergelijke.

Aanbevolen producten