Germain Violet Flame Essence – 10 ml – (1st.)

Heilige Germanus van de Violette Vlam - Archangels & Ascended Masters Essences

Versterk jouw verbinding om negatieve energieën te zuiveren en om te zetten. De Violette Vlam van Transmutatie is een krachtige straal van energie die voor ons allemaal bedoeld is als manier om negatieve energieën te zuiveren en om te vormen in positieve kracht. Meester van Gene Zijde Sint Germanus bracht ons mensen het geschenk van de Violette Vlam na de Harmonische Convergentie in 1987. Dat was een zegening van de Oerbron om ons ontwaken te bespoedigen. Doe een beroep op de Violette Vlam om negatieve gedachten en gevoelens te zuiveren. Zet een bepaalde situatie in de Violette Vlam en vraag of alles ten goede mag komen. Met het nemen van deze essentie word je geholpen om de verbinding daarmee te versterken. 

Archangels & Ascended Masters Essences zijn verkrijgbaar als volledige set van alle vier de Aartsengelen en de zes Meesters van Gene Zijde, in een mooie kartonnen doos. Deze prachtige Essences helpen je om in contact te komen met de energie van de Aartsengelen en de Grote Meesters en vormen een heel mooi geschenk, voor jezelf en voor anderen.
Elke Essence in deze set is op energieniveau afgestemd op het bewustzijn dat bij een bepaalde Aartsengel of Meester hoort. Als poorten naar een hogere dimensie helpen deze essenties om gemakkelijker in verbinding te komen met het netwerk van licht en hoger bewustzijn van de Spirituele Hiërarchie, waardoor dit een prachtige set essenties is voor hen die zich meer willen verbinden met deze Spirituele Hiërarchie.   

Hoe gebruik je de Archangels & Ascended Masters Essences? Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren. Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent. 

Let op: Het gebruik van deze vorm van Essences betekent geen vervanging van medische behandeling.
Bewaaradvies: Deze Essences bewaar je het best op een koele plek, uit de buurt van tv, magnetron, computer, draadloze of mobiele telefoons en dergelijke. 


Aanbevolen producten