In je Element visualisaties voor kinderen Oasis cd 19

In je element - visualisaties voor kinderen - Oasis cd 19

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter. Korte visualisaties voor kinderen van 7 tot 14 jaar, maar ook oudere kinderen en volwassenen genieten volop van deze cd! Compositie en spraak - Dick de Ruiter; begeleidende klanken - Peter Smith.
De klanken die Peter gebruikt zijn voor een deel afkomstig van akoestische instrumenten en natuurgeluiden, daarnaast worden ook andere harmonische klanken toegepast. De doelstelling van deze cd is om onrustige, gespannen en hyperactieve kinderen een handvat te geven om via simpele visualisaties tot rust te komen, om weer in contact te zijn met hun gevoelens en emoties. Ook ADD- en ADHD-kinderen hebben hier veel aan. Ze worden blijer, vrijer en rustiger. De eerste tracks dragen als thema de vijf elementen aarde, water, vuur, lucht, essentie, die alle een connectie hebben met delen van het emotionele lichaam. De laatste track is een vrije visualisatie naar transparantie en helderheid, iets dat bij zoveel kinderen zo vaak al is weg-geredeneerd.
De visualisaties - prachtige verhalen met fantastische effecten in muziek en suggestieve natuurgeluiden - duren niet te lang, zelfs niet voor kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren: 1 Woud / aarde - 2 Oceaan / water - 3 Zon / vuur - 4 Wolken / lucht - 5 Stilte / essentie - 6 Verbinding / transparantie -
7 Lekker inslapen.
 

Aanbevolen producten