Inner Certainty, Core Emotions Essence – 10 ml

Inner Certainty - Transforming Doubt (innerlijke zekerheid, omvorming van twijfelgevoelens) - Divine Harmony Essences, Core Emotions

Indicatie: Bij behoefte aan het herstellen van de basisemoties geloof en vertrouwen. Bij gevoelens van pessimisme, cynisme, of bij twijfel aan jezelf of het universum.

Twijfel is een emotie die voortkomt uit ons niet meer bewust kunnen worden van onze binding met het Geheel (of welke naam je aan de Bron wilt geven). Als ons bewustzijn uitgeschakeld wordt dan raken we geïsoleerd en gevangen binnen de persoonlijkheid, zonder overzicht van het geheel in ons leven. Bij sommigen komt deze zeer ontwrichtende emotie omhoog wanneer er dingen in het leven gebeuren waarvan de persoonlijkheid duidelijk het idee heeft dat ze anders zouden moeten, alhoewel gezien vanuit het perspectief van de ziel alles helemaal klopt. Twijfel kan ook door de persoonlijkheid gebruikt worden als verdedigingsmechanisme om onbewust de behoefte aan verandering te vermijden. Deze combinatie kan helpen bij het transformeren van twijfel tot innerlijke zekerheid, waardoor je het leven weer vanuit een breder perspectief kunt zien.
Samenstelling: Zonnebloem, roze geranium, Judaspenning (kruid), compassieroos, robijn, achtvlak.

De Core Emotions Set bevat de volgende 10 Essences: Feeling Worthy, Forgiveness, Healing Bereavement, Inner Calm, Inner Certainty, Inner Freedom, Inner Joy, Inner Peace, Restoring Patience and Self Responsibility. 

Over deze set
De combinaties in deze set kunnen helpen om zachtjes oude vastgezette emotionele energie los te maken en om te vormen. Deze energie zit opgeslagen in het emotionele 'lichaam', en in andere delen van je energiesysteem. Terwijl je basisemoties meer uitgebalanceerd worden en vrijer gaan stromen zul je merken dat op elk moment adequaat kunt reageren op de dingen die je meemaakt, in plaats van dat je onbewust oude, lang vergeten scenario's afspeelt. Zorg dat je steeds afgestemd blijft op de inzichten die bij je binnenkomen terwijl de essenties hun werk doen, vooral wanneer er sprake is van overtuigingen die verbonden zijn met de emotionele thema's die worden losgemaakt.

Hoe gebruik je de Divine Harmony Essences? 
Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren. Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent. 

Let op: Het gebruik van deze vorm van Essences betekent geen vervanging van medische behandeling.
Bewaaradvies: Deze Essences bewaar je het best op een koele plek, uit de buurt van tv, magnetron, computer, draadloze of mobiele telefoons en dergelijke. 

Aanbevolen producten