Inner Joy, Core Emotions Essence – 10 ml

Inner Joy - Transforming Despair (innerlijke vreugde, omzetting wanhoop) - Divine Harmony Essences Core Emotions

Indicatie: Helpt bij het opruimen van lagere emoties als wanhoop en hopeloosheid, door blokkades op te heffen in de natuurlijke stroom van positieve emoties, zoals vreugde en geluk. Een steun voor iedereen die meer vreugde en licht wil creëren.

Wanhoop en zwaarmoedigheid zijn emoties die worden opgeroepen als wij ons niet kunnen verbinden met ons eigen innerlijke licht. Diepe traumatische ervaringen die onze persoonlijkheid overspoelen kunnen soms tot gevolg hebben dat wij delen van onszelf afsluiten. Vaak zijn dit al oude ervaringen uit vorige levens, maar de wonden zijn er nog steeds, met als gevolg dat wij afgezonderd en eenzaam zijn, omdat we ons niet 'heel' voelen. Vreugde is het gevoel dat opkomt als we wel met ons ware zelf in contact staan en dat ook uiten. Om weer contact te maken met onze eigen innerlijke vreugde zullen wij eerst die gevoelens van wanhoop en zwaarmoedigheid moeten opruimen vanuit een diepe laag van ons onderbewustzijn. Deze gevoelens bepalen grote delen van ons denken en onze emoties, en dat varieert van een mat gevoel tot een groot zwart gat van wanhoop, van waaruit we geen uitweg meer zien. Deze combinatie helpt bij het ontrafelen en vrijmaken van de diep verborgen patronen die dit soort gevoelens voortbrengen.
Samenstelling: Madeliefje, dille, kwarts citrien, jet, stauroliet (mineraal), labradoriet (mineraal).

De Core Emotions Set bevat de volgende 10 Essences: Feeling Worthy, Forgiveness, Healing Bereavement, Inner Calm, Inner Certainty, Inner Freedom, Inner Joy, Inner Peace, Restoring Patience and Self Responsibility.  

Over deze set
De combinaties in deze set kunnen helpen om zachtjes oude vastgezette emotionele energie los te maken en om te vormen. Deze energie zit opgeslagen in het emotionele 'lichaam', en in andere delen van je energiesysteem. Terwijl je basisemoties meer uitgebalanceerd worden en vrijer gaan stromen zul je merken dat je op elk moment adequaat kunt reageren op de dingen die je meemaakt, in plaats van dat je onbewust oude, lang vergeten scenario's afspeelt. Zorg dat je steeds afgestemd blijft op de inzichten die bij je binnenkomen terwijl de essenties hun werk doen, vooral wanneer er sprake is van overtuigingen die verbonden zijn met de emotionele thema's die worden losgemaakt.

Hoe gebruik je de Divine Harmony Essences? Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren. Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent. 

Let op: Het gebruik van deze vorm van Essences betekent geen vervanging van medische behandeling.
Bewaaradvies: Deze Essences bewaar je het best op een koele plek, uit de buurt van tv, magnetron, computer, draadloze of mobiele telefoons en dergelijke.

Aanbevolen producten