Inner Peace, Core Emotions Essence – 10 ml

Inner Peace - Transforming Anger (innerlijke vrede, omvorming van kwaadheid) - Divine Harmony Essences, Core Emotions

Indicatie: Bij snel omhoogkomende gevoelens van boosheid en woede, niet kunnen omgaan met boosheid van anderen, of een neiging om kwade personen aan te trekken. Ook als je helemaal geen verbinding kunt krijgen met emoties.

Boosheid is een heel normale menselijke emotie. Het kan ook een van de moeilijker emoties voor ons worden om mee om te gaan en binnen de perken te houden. Dit stamt vaak al uit de kinderjaren, wanneer het door ouders of verzorgers niet mocht om boos te zijn. Door gebrek aan positieve begeleiding en ondersteuning om met deze heel natuurlijke uitingen om te gaan dragen veel mensen onderdrukte boosheid en woede met zich mee. Ze durven deze niet naar buiten te laten zien, of ze zijn zich er niet eens bewust van, omdat ze zo ver zijn weggedrukt. Dit soort weggestopte kwaadheid kan vaak een barrière vormen, waardoor zulke diepe emoties niet geuit kunnen worden.
Samenstelling: Knoflook, rozemarijn, Sharon roos, cinnaber (gesteente), ryoliet (vulkanisch gesteente).

De Core Emotions Set bevat de volgende 10 Essences (voor beschrijving zie bij de afzonderlijke flesjes): Feeling Worthy, Forgiveness, Healing Bereavement, Inner Calm, Inner Certainty, Inner Freedom, Inner Joy, Inner Peace, Restoring Patience and Self Responsibility.  

Over deze set:
De combinaties in deze set kunnen helpen om zachtjes oude vastgezette emotionele energie los te maken en om te vormen. Deze energie zit opgeslagen in het emotionele 'lichaam', en in andere delen van je energiesysteem. Terwijl je basisemoties meer uitgebalanceerd worden en vrijer gaan stromen zul je merken dat je op elk moment adequaat kunt reageren op de dingen die je meemaakt, in plaats van dat je onbewust oude, lang vergeten scenario's afspeelt. Zorg dat je steeds afgestemd blijft op de inzichten die bij je binnenkomen terwijl de essenties hun werk doen, vooral wanneer er sprake is van overtuigingen die verbonden zijn met de emotionele thema's die worden losgemaakt.

Hoe gebruik je de Divine Harmony Essences? 
Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren. Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent. 

Let op: Het gebruik van deze vorm van Essences betekent geen vervanging van medische behandeling.
Bewaaradvies: Deze Essences bewaar je het best op een koele plek, uit de buurt van tv, magnetron, computer, draadloze of mobiele telefoons en dergelijke.

Aanbevolen producten