Jaspis kamballa edelsteen hart 40 mm – 4 cm – groen / zwart

Edelsteen hart van de edelsteen Jaspis kamballa van 40 mm groot. Het is een natuurproduct en kan daarom afwijken van de foto.

 

Jaspis kamballa heeft een zuiverende werking op het fysieke lichaam en bevordert de vruchtbaarheid bij vrouwen. Hij maakt je alert en creatief waarbij je jezelf op kunstzinnige wijze kunt ontplooien en een persoonlijke groei zult doormaken. Jaspis kamballa bevordert transformatie en energetische wedergeboorte. Jaspis kamballa helpt je om destructief gedrag en patronen te doorbreken en helpt je bij het overwinnen van verslavingen, Jaspis kamballa zorgt voor ontgifting van zware metalen uit organen en weefsel en helpt tegen blaasontsteking.

 

Voor meer info over de werking van edelstenen kijk je in onze mineralen databank.

Extra informatie Jaspis kamballa edelsteen hart 40 mm - 4 cm - groen / zwart

Edelsteen hart van de edelsteen Jaspis kamballa van 40 mm groot. Het is een natuurproduct en kan daarom afwijken van de foto.

Jaspis kamballa heeft een zuiverende werking op het fysieke lichaam en bevordert de vruchtbaarheid bij vrouwen. Hij maakt je alert en creatief waarbij je jezelf op kunstzinnige wijze kunt ontplooien en een persoonlijke groei zult doormaken. Jaspis kamball

Jaspis kamballa helpt je om destructief gedrag en patronen te doorbreken en helpt je bij het overwinnen van verslavingen, Jaspis kamballa zorgt voor ontgifting van zware metalen uit organen en weefsel en helpt tegen blaasontsteking.

Meer info over de werking van edelstenen vind je in onze mineralen databank.

Aanbevolen producten