Jaspis yoni ei 45×33 mm – 4,5 cm – rood

Yoni ei van Jaspis. Wordt ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Het ei is van boven naar beneden geboord met een boorgat van 1,5 mm.

Formaat 45x33 mm. Wordt geleverd in een leuk doosje.

 

Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Jaspis geeft je een nuchtere kijk op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. De steen versterkt de eetlust en stimuleert de spijsvertering. Jaspis is goed voor zowel de bloedvaten als het ademhalingsstelsel.

 

Jaspis herstelt spieren en zenuwen na bijv. intensief sporten. Heeft een heilzame werking op de lever en ontgift het bloed. Jaspis heft blokkades op in de galkanaal en helpt bij het afvoeren van galstenen. Jaspis helpt tegen zwangerschapsbraken en helpt tegen impotentie (veroorzaakt door trauma), stress, overspannenheid, menstruatieproblemen. De steen heeft een heilzame werking op aambeien, klachten aan de schildklier, maag, darm en/of lever, nierkwalen en brandend maagzuur.

 

Voor meer informatie over Jaspis kijk je in onze mineralen databank.

Extra informatie Jaspis yoni ei 45x33 mm (1.00) - rood

Yoni ei van Jaspis. Wordt ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Het ei is van boven naar beneden geboord met een boorgat van 1,5 mm.

Formaat 45x33 mm. Wordt geleverd in een leuk doosje.

Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Jaspis geeft je een nuchtere kijk op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. De steen versterkt de eetlust en stimuleert de spijsverter

Jaspis herstelt spieren en zenuwen na bijv. intensief sporten. Heeft een heilzame werking op de lever en ontgift het bloed. Jaspis heft blokkades op in de galkanaal en helpt bij het afvoeren van galstenen. Jaspis helpt tegen zwangerschapsbraken en helpt t

Aanbevolen producten