Ketting met oorbellen Amethyst

Ketting met oorbellen Amethyst

47.00

Amethystkwarts is een krachtige en beschermende steen en stimuleert de geest, bevordert het gezonde verstand en werkt geestelijk kalmerend.

1 op voorraad

SKU: ZG-13-14 Categorieën: ,
000

Amethyst is violet van kleur. De violette kleur ontstaat door verontreinigingen, een kleine hoeveelheid metaal-ionen in het kristalrooster, zoals; ijzer en titaan.

Naamgeving
De naam is afkomstig van het Griekse (amethystos) – tegen de roes, niet dronken of niet bedwelmend en vindt zijn oorsprong in het oude bijgeloof dat de drager ervan beschermd wordt tegen de roeswerking van wijn. Van wijn die gedronken wordt uit een beker vervaardigd uit amethist zou men niet dronken kunnen worden.

De kristallen groeien steeds op een onderlaag, de prisma’s zijn vaak zwak ontwikkeld en daardoor overheersen de kristalspitsen spitamethist; hier is ook de kleur het krachtigste. Deze gedeelten worden er afgeklopt, dat wil zeggen, voor verder gebruik afgebroken.

Vindplaatsen
Al in de Middeleeuwen kon Brazilië zich beroemen op zijn vindplaatsen van amethist  Het mineraal wordt over de hele wereld gevonden.

Kenmerken
Sterrenbeeld: Waterman, Vissen, Schorpioen, Boogschutter
Chakra: kruinchakra

Werking
Amethystkwarts is een krachtige en beschermende steen en stimuleert de geest, bevordert het gezonde verstand en werkt geestelijk kalmerend. Blokkeert negatieve energieën en bevordert spirituele bewustzijn. Goed tegen verslavingen en alle mogelijke blokkades. wordt ook vel gebruikt bij slapeloosheid, angst, en droefheid.
Versterkt intuïtie. Perfecte meditatiesteen.

Fysiek
werkt goed tegen hoofdpijn, migraine en slapeloosheid.

 

De Zuiver Geluk-leverancier van dit product is Rixt Hak.