Letting Go, Belief Patterns Essence – 10 ml – (1st.)

Letting Go, Dissolving Attachment (loslaten, oplossen gehechtheid) - Divine Harmony Essences - Belief Patterns

Indicatie: Emotionele pijn door uiteengaan, scheiding of overlijden. Teveel emotionele binding, vasthouden aan oude relaties, zoektocht naar liefde.

Een van de meest voorkomende patronen ontstaat door een overtuiging of misverstand over 'houden van'. Algemeen heerst het misverstand dat liefde een emotie is die ontstaat door toedoen van iemand of iets buiten ons, in plaats van een stuk van ons eigen wezen. Dat is een zeer ingesleten patroon dat op zijn plaats blijft door vele oude ervaringen van uiteengaan, verdriet en verlies. Op een persoonlijk vlak leidt dit tot ongezonde emotionele binding aan mensen en situaties, die vaak gekenmerkt wordt door het de baas willen spelen of wederzijdse afhankelijkheid in een relatie. Hierdoor blijven we ons veel te lang vasthouden aan oude situaties, omdat het gewoon emotioneel te pijnlijk wordt om los te laten, of omdat we de ander geen pijn willen doen. De Letting Go combinatie helpt bij het zachtjes loslaten van oude emotionele pijn, waardoor je sterker wordt en echt liefdevolle relaties kunt opbouwen.
Samenstelling: Gebroken hartje (Dicentra spectabilis), klaver, maïs, zonnebloem, chrysocolla (blauwgroen mineraal), tanzaniet (blauw-violette halfedelsteen).
 

De Belief Patterns Set bevat de volgende 10 Essences: Auric Protection, Being Present, Feeling Safe, Healing Abuse, Healing Relationships, Inner Harmony, Letting Go, Open to Receive, Sexuality and Transforming Addiction.

Over deze set: 
Overtuigingspatronen ontstaan wanneer emoties en gedachten samengaan met voldoende gerichtheid. Sterke overtuigen vormen de werkelijkheid in ons leven, zowel persoonlijk als collectief. Positieve, levensverbeterende overtuigingen zijn belangrijk voor ons welzijn, dus wanneer dit op de een of andere manier wordt verstoord kan dat een teken zijn om onze onbewuste overtuigingen eens na te gaan, want vaak zijn de overtuigingen het meest invloedrijk en actief als wij ze niet bewust zijn in ons dagelijks leven. Diep inwerkende combinaties van Essences zijn een uitstekende manier om op zachte manier te helpen om oude, ingesleten overtuigingen omhoog te krijgen, zodat wij ze kunnen uitpluizen en veranderen, waardoor ze overeenkomstig onze eigen keuze zijn.

Hoe gebruik je de Divine Harmony Essences? 
Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren. Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent. 

Let op: Het gebruik van deze vorm van Essences betekent geen vervanging van medische behandeling.
Bewaaradvies: Deze Essences bewaar je het best op een koele plek, uit de buurt van tv, magnetron, computer, draadloze of mobiele telefoons en dergelijke.

Aanbevolen producten