Levensloopanalyse

Secundaire progressies zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een astrologische levensloopanalyse en het bekijken van innerlijke processen die zich gedurende een mensenleven kunnen voordoen. De aanleg en mogelijke ontwikkelingen, aangegeven door de geboortehoroscoop, liggen bij de geboorte min of meer vast. Deze vele ontwikkelings-mogelijkheden zijn sluimerend aanwezig, totdat ze door de progressies geactiveerd worden.
Als je de progressies van je eigen horoscoop gaat onderzoeken, ga je zelf ervaren welke mogelijke ontwikkelingen zich aandienen in een bepaalde levensfase en kun je aansluiten op je eigen innerlijke proces. Op deze manier ontdek je zelf welke delen van je wezen rijp zijn om tot ontwikkeling te komen. Hierdoor kun je je aandacht richten op die zaken in je leven die aansluiten bij het huidige proces. In dit boek legt de auteur uit hoe je de progressies berekent, analyseert en duidt.
Over de auteur:
Ernst Ott, is geboren op 13 juli 1950 in Winterthur (Zwitserland). Nadat hij tien jaar leraar was, is hij verhuisd naar Duitsland en werkt hoofdzakelijk als praktijkvoerend astroloog, waarbij hij zich gespecialiseerd heeft in relatie-astrologie. Bovendien heeft hij een opleiding in de astrologie met leergangen in Karlsruhe, Rottenburg en München. Hij schrijft regelmatig artikelen in vaktijdschriften en heeft inmiddels een aantal astrologieboeken geschreven, waaronder dit boek over de secundaire progressie.
1695