Meditatie mat groen / rood – 73×73 cm

Meditatie mat

Matten worden zonder vulling geleverd. De vulling kan apart besteld worden - product # 19: stevig 5 cm dik schuim, dichtheidsgraad 30.  

Women's Skills Development Organisation Pokhara, is een non-profit Fair Trade organisatie die er sinds hun oprichting in 1975 zorgt voor draagt dat hun productieprocessen minimale belasting voor het milieu opleveren. Dit doen ze door lokale en onbewerkte materialen te gebruiken, 100% katoen en milieuvriendelijke verfsoorten. Ze produceren een grote variëteit aan tassen, speelgoed, schoeisel, koffers, portemonnees, keuken- en huishoud accessoires. Ze leveren kwaliteitsproducten en hebben een goede service hoog in het vaandel staan. WSDO wordt als de beste ambachtsorganisatie van Pokhara beschouwd en is een succesvol voorbeeld van een lokale NGO in Nepal, die al 40 jaar op eigen kracht draait, zonder nationale of internationale donaties.

Specificaties
Fair Trade product
100% katoen
Borduurwerk
Milieuvriendelijke verf
Kleuren: groen, rood

Het design kan per mat iets verschillend zijn!  

Was instructies: verwijder de vulling, was de hoes apart in lauwwarm water. Kussens en matten kunnen kunnen qua kleur enigszins van elkaar verschillen omdat ze uit verschillende verfbaden komen.