Meditatie verstuivingsmengsel essentiële oliën BIO – 30 – Biologisch

Meditatie en heilige geuren verstuivingsmengsel - essentiële oliën

Mengsel van zoete sinaasappel, limoen, wierook, bergamot, Srilankese kaneel, elemi en narduskruid uit de Himalaya.
 
Samenstelling van heilige essentiële oliën (Wierook) en edele aromatische extracten zoals nardus, Srilankese kaneel, die sinds mensenheugenis vanaf de grootste antieke beschavingen tot op de dag van vandaag vereerd worden omwille van hun olfactorische eigenschappen. Dit ter bevordering van meditatie en zelfreflexie. De zachte basisnoten verkregen uit de citrusvruchten brengen dit mengsel in evenwicht en geven het frisheid, zonder de intensiteit om de geest te verruimen te maskeren.
Mengsel voor zowel verstuivers als olieverdampers.
Zie ook de Phoenix Import verstuivers: Yun 12230 en Hiko 12231.
Gebruiksaanwijzing Verstuif of verdamp dit mengsel met behulp van een aromaverstuiver of olieverdamper, in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, yoga studio of werkruimte. Duur en intensiteit hangen af van de grootte van de ruimte en het aantal personen. Voor uitwendig gebruik. Zie verpakking voor specifieke instructie en dosering.
Ingrediënten
100 % zuivere en natuurlijke essentiële oliën van zoete sinaasappel, limoen, wierook, bergamot, Srilankese kaneel, elemi en narduskruid uit de Himalaya.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen bewaren.
Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar.
 
Pranarôm – expert in de wetenschappelijke aromatherapie
Al meer dan 25 jaar biedt Pranarôm de beste etherische oliën aan voor gezondheid en welzijn. Pranarôm is de expert in de wetenschappelijke aromatherapie en ontwikkelt producten van de hoogste kwaliteit op basis van 100 % zuivere en natuurlijke etherische oliën, met waar mogelijk biologische ingrediënten. Elk product is het resultaat van diepgaand wetenschappelijk onderzoek en wordt streng gecontroleerd. Om steeds een onberispelijke kwaliteit te garanderen gaat Pranarôm als volgt te werk:
- Voorkeur voor bio gecertificeerde grondstoffen en bij gebrek hieraan, voor in het wild geplukte planten op niet behandelde terreinen.
- Tweevoudige analyse van alle loten van essentiële oliën: intern en door een onafhankelijk laboratorium. De analyses worden uitgevoerd rekening houdend met de Europese farmacopee, de AFNOR normen en strikte interne normen.
- Geen ingrediënten van GGO (Genetisch Gemodificeerd Organisme).
www.pranarom.com
 

Aanbevolen producten