Meditatiekussen Grijs – 30x15cm, Bio Boekweit – WEYES

Meditatiekussen Grijs – 30x15cm, Bio Boekweit – WEYES

22.50

Meditatiekussen Grijs met ECO boekweit – WEYES

Deze meditatiekussentjes zijn nu in de aanbieding.
Grijze Meditatiekussen in de, ongeveer, meest voorkomende maat (34 cm doorsnee x 17 cm hoog).
Hoge kwaliteit Grijze meditatiekussens inclusief binnenhoes. Het meditatiekussen is gevuld met biologisch boekweit. Doordat het kussen is gevuld met boekweit heeft het een uitstekende zit.
Het meditatiekussen wordt ook wel yogakussen of meditatiepoefje genoemd.

221 op voorraad

SKU: NLiao-Meditatiekussen-Grijs-30x15-1 Categorieën: , ,
000

Grijze Meditatiekussens formaat 30×15 cm gevuld met biologisch boekweit.

Meditatiekussen aanbieding.

Deze grijze meditatiekussens zijn nu in de aanbieding. De meditatiekussens zijn van een zeer goede kwaliteit. De kussens worden gebruikt als meditatiepoefje om op te zitten tijdens de meditatie of yoga. Als yogakussen wordt het ook wel voor bepaalde yogaoefeningen gebruikt.

Middelmaat meditatiekussen

Het formaat van het kussen van 30x15cm is (ongeveer) de meest voorkomende maat voor meditatiekussens. Geschikt dus voor de meeste mensen en meestal zie je bij Meditatie Centra en Yogastudio’s dan ook kussens van ongeveer dit formaat. Zie ook onze hoge en lage meditatiekussens / yogakussens voor andere formaten.

Kussen gevuld met Biologisch boekweit

De kussens zijn gevuld met biologisch boekweitkaf. De boekweit hulzen zorgen voor een prettige zithouding doordat deze goed naar je zitvlak vormen.

Meditatiekussen eenvoudig wassen

Het kussen heeft een binnenhoes. Hierdoor is het mogelijk de buitenhoes van de binnenhoes af te halen en zo kun je de buitenhoezen wassen. Wij adviseren de buitenhoezen (gescheiden van andere was) te wassen op 30 graden. De buitenhoes bevat een erg grote rits en de binnenhoes een iets kleinere rits. Toch is er rekening mee gehouden de rits groot genoeg te maken zodat het meditatiepoefje snel en eenvoudig gevuld kan worden. Zeker voor Meditatie Centra en Yoga studio’s is dit belangrijk voor als je met regelmaat en/of veel meditatiekussens in 1 keer wilt wassen.

Hoge kwaliteit met mooie afwerking

De kussens zijn van een hoge kwaliteit en zijn mooi afgewerkt. Zo is de rits van de buitenhoes in de naad weggewerkt (zie ook de afbeeldingen). Het gebeurt nog wel eens dat een meditatiekussen op de kop licht, en dit maakt bij dit meditatiekussen dus niet uit.

Meditatiekussens aanbieding

De grijze yogakussens zijn nu in de aanbieding.

Kleur Grijs

De kleur van de yogakussens is grijs. Het poefje heeft aan alle zijden 1 dezelfde kleur.
Let op! De kleur op de afbeelding kan heel iets afwijken. Dit heeft te maken met de belichting en ook met verschillende beeldscherminstellingen.