Meditatiekussen Groen 20 stuks – 30x15cm, Bio Boekweit – WEYES – Set Korting

Groene Meditatiekussens formaat 30x15 cm gevuld met biologisch boekweit.

Meditatiekussen aanbieding.

Deze groene meditatiekussens zijn nu in de aanbieding. De meditatiekussens zijn van een zeer goede kwaliteit. De kussens worden gebruikt als meditatiepoefje om op te zitten tijdens de meditatie of yoga. Als yogakussen wordt het ook wel voor bepaalde yogaoefeningen gebruikt.

Middelmaat meditatiekussen

Het formaat van het kussen van 30x15cm is (ongeveer) de meest voorkomende maat voor meditatiekussens. Geschikt dus voor de meeste mensen en meestal zie je bij Meditatie Centra en Yogastudio's dan ook kussens van ongeveer dit formaat. Zie ook onze hoge en lage meditatiekussens / yogakussens voor andere formaten.

Kussen gevuld met Biologisch boekweit

De kussens zijn gevuld met biologisch boekweitkaf. De boekweit hulzen zorgen voor een prettige zithouding doordat deze goed naar je zitvlak vormen.

Meditatiekussen eenvoudig wassen

Het kussen heeft een binnenhoes. Hierdoor is het mogelijk de buitenhoes van de binnenhoes af te halen en zo kun je de buitenhoezen wassen. Wij adviseren de buitenhoezen (gescheiden van andere was) te wassen op 30 graden. De buitenhoes bevat een erg grote rits en de binnenhoes een iets kleinere rits. Toch is er rekening mee gehouden de rits groot genoeg te maken zodat het meditatiepoefje snel en eenvoudig gevuld kan worden. Zeker voor Meditatie Centra en Yoga studio's is dit belangrijk voor als je met regelmaat en/of veel meditatiekussens in 1 keer wilt wassen.

Hoge kwaliteit met mooie afwerking

De kussens zijn van een hoge kwaliteit en zijn mooi afgewerkt. Zo is de rits van de buitenhoes in de naad weggewerkt (zie ook de afbeeldingen). Het gebeurt nog wel eens dat een meditatiekussen op de kop licht, en dit maakt bij dit meditatiekussen dus niet uit.

Meditatiekussens aanbieding

De Groene yogakussens zijn nu in de aanbieding.

Kleur Geel

De kleur van de yogakussens is geel. Het poefje heeft aan alle zijden 1 dezelfde kleur. Let op! De kleur op de afbeelding kan heel iets afwijken. Dit heeft te maken met de belichting en ook met verschillende beeldscherminstellingen.

Aanbevolen producten