Meditatiekussen Hennep met witte randen

Meditatiekussen - hennep met witte randen

 

Hennep is een alternatieve natuurlijke vezel die is gevormd met een lage impact op het milieu. Het vereist geen irrigatie, maakt geen gebruik van pesticiden of kunstmest en wordt geoogst en verwerkt met de hand. Het is een van de meest duurzame natuurlijke vezels op de planeet, en resulteert in een stof met een prachtige laken, vergelijkbaar met linnen. Hennepteelt verbetert de gezondheid van de bodem en boeren kunnen voedselgewassen planten in hetzelfde veld direct na een hennep oogst zonder braak periode. Op deze manier kunnen de boeren marktgewassen en voedselgewassen groeien op dezelfde grond. Hennep wordt biologisch geteeld met behulp van alle natuurlijke ingrediënten: compost, dierlijke mest en beschikbaar regenval.

 
Productinformatie Herkomst hennep: Himalaya. Buitenkussen: 100% natuurlijk hennep met witte randen, onderzijde katoen Openen/sluiten: met rits in de onderzijde. Binnenkussen: ongebleekt katoen, wordt gesloten met een koord. Vulling: boekweitdoppen.
Navulbaar  De boekweit in het meditatiekussen zakt na verloop van tijd wat in; voor het comfort dient het kussen te worden nagevuld. Je doet je klanten een groot plezier door altijd enige zakjes boekweit voorradig te hebben. De hoogte van het meditatiekussen kan worden aangepast door wat boekweit kaf eruit te halen. (Artikel W9846/2 - Navulzak met 750 gram boekweitdoppen in gebleekt katoenen zak.)
Wasvoorschriften
Voor het beste resultaat: was de hoes apart in koud water. Hangend drogen. Niet wringen.
 

Aanbevolen producten