Meditatiestoeltjes zonder stoelpoten – BACKORDER –

DEZE MEDITATIESTOELTJES ZIJN IN BACKORDER

We verwachten deze kleur eind September weer op voorraad te hebben, bestellingen die tot die tijd geplaatst worden zullen dan verstuurd worden. Meditatiestoeltjes in diverse kleuren. Het meditatiestoeltje zit erg comfortabel en is gefabriceerd in een modern design. De stoeltjes zijn stevig en ook de stof is van goede kwaliteit. Deze is namelijk ook anti stof, anti rimpels en met een goede grip. Wel zo prettig. De vulling is gemaakt van eco vriendelijk spons materiaal. De goede vering van de vulling maakt dat het kussen prettig en zacht is voor je zitvlak.

Verstelbare rugleuning

De rugleuning is verstelbaar in maar liefst 6 standen. De rugleuning biedt hierdoor ondersteuning voor de rug in de positie die u zelf prettig vindt.

Eenvoudig op te bergen en mee te nemen

Het unieke aan deze meditatiestoeltjes is dat ze helemaal plat kunnen. Hierdoor kan je ze goed stapelen of meenemen en bovenop kan je nog andere spullen leggen.

Wasbare hoes

De hoes van het meditatiestoeltje is goed schoon te maken met een doekje. Maar je kan de hoes ook van het stoeltje afhalen en in de wasmachine stoppen en de hoes wassen (aanbevolen op 30 graden) of ook met de hand wassen.

Multi inzetbaar

De meditatiestoeltjes zijn uiteraard niet alleen handig voor meditatie of satsangs. Je kunt ze ook gewoon thuis gebruiken (Aziatische stijl), bij evenementen, tijdens festivals, op bed, of tijdens evenementen. De stoeltjes worden dan ook wel vloerstoeltjes, satsangstoeltjes of festivalstoeltjes. Of gewoon 'Stoeltjes zonder poten'.

Kleuren

De meditatiestoeltjes zijn leverbaar in zwart, wit, blauw, rood, geel, oranje, groen en bruin.

Afmetingen

  • Afmeting rechtop:  38breed x 45diep x 47hoog cm
  • Afmeting uitgeklapt (plat): 38breed x 87diep cm

Aanbevolen producten