Metalen Wanddecoratie – Flower of Life – 75cm – gecoat

Elegant van vorm en krachtig van boodschap!

Energetische Flower of Life. Goud gepassiveerd of met iets meer kleur. Allebei Prachtig! De goudkleurige flower of life is op niet standaard op voorraad. Houd er rekening mee dat deze een langere levertijd heeft. Als u ons vooraf een mailtje stuurt dan kunnen wij u de exacte levertijd doorgeven.  Deze wanddecoratie  Flower of life is op zich al een geweldige blikvanger, maar wist je dat de Flower of Life al eeuwen een krachtsymbool is en een positieve invloed kan hebben op je gemoedstoestand. Deze geweldige wanddecoratie is dus méér dus alleen een mooi en decoratief item.

Productspecificaties

  • Originele decoratie in Nederland gemaakt
  • Gaat erg lang mee
  • Feng shui
  • Een mooi decoratief object met een betekenis
  • Bijbehorende montagebenodigdheden bijgeleverd.

Materiaal Flower of Life

De muurdecoratie is gemaakt van 2mm dik gecoat staal. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en tevens ook een sterk item.

Monteren en reinigen

De bijgeleverde schroeven worden gebruikt om de Flower of Life wanddecoratie aan de muur te bevestigen. In de Flower of Life zitten gaatjes waar de schroeven doorheen passen. De Flower of Life is te reinigen door gebruik te maken van een zachte spons of doek, een beetje water en afwasmiddel. Let op! Maak geen gebruik van schuursponzen of schuurpapier.

Flower of Life Betekenis

De muurdecoratie, Flower of Life, is een erg positief symbool welke wordt gezien als bevordering van het goede, de harmonie en levensvreugde. De 19 cirkels in het symbool wekken een harmonische trillingsveld op waardoor er een goed gevoel onstaat wanneer je ernaar kijkt. De Flower of Life wordt ook in ruimtes geplaatst om meer energie te geven binnen huis of kantoor.  

Aanbevolen producten