Muurdecoratie staal woonkamer oa muur – wensboom / levensboom – Zwart – 75cm

Betekenis van de Levensboom / wensboom

De levensboom staat als symbool voor bescherming, kracht, wijsheid, overvloed, verlossing en schoonheid. Het is natuurlijk ook een symbool voor het leven. Noteer doelen en wensen op een notitiepapier en zet deze vast in de levensboom, daarmee wordt de kans verdubbeld dat je jouw wensen en doelen kan realiseren. Noteren van doelen en wensen beïnvloed het onderbewustzijn, waardoor je automatisch richting deze doelen zult bewegen, zelfs als je het niet bewust doet.

Specificaties

  • Unieke wanddecoratie, in Nederland geproduceerd
  • Hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat
  • Met bijbehorende materialen voor bevestiging
  • Maak de boom passend voor jouw interieur
  • Een mooie decoratie met een betekenis
  • Gemakkelijk naar thema’s te decoreren

Materiaal Muurdecoratie

De levensboom bestaat uit 2 mm gepoedercoat staal. De wensboom is dus een stoere wanddecoratie voor bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of de keuken. De bladeren van de boom zijn opengewerkt om een rijke en luxe uitstraling te creëren.

Monteren

Met behulp van vier schroeven wordt deze boom gemakkelijk aan de muur vastgemaakt. Er zijn gaatjes voor deze schroeven in de boom gelaserd. Er is mogelijkheid tot strakke bevestiging op de muur of gebruik te maken van afstandhouders. Door gebruik te maken van de afstandhouders komt er ongeveer een centimeter tussen de muur en de decoratie.

Reiniging

De levensboom kan worden gereinigd door middel van een zachte doek of spons, een klein beetje water en afwasmiddel. Let op! Schuur de wanddecoratie niet.