Nefriet A trommelstenen (mt3), per gram (200.00) – groen

Trommelstenen Nefriet A, formaat 20-40 mm, de prijs is per gram

 
Nefriet bevordert vruchtbaarheid en helpt je door een bevalling heen. Nefriet is goed voor de heupen, de milt, eierstokken, baarmoeder, zenuwstelsel, alvleesklier. Hij heeft een positieve werking op het gehele hormoonstelsel. Nefriet heeft een geneeskrachtige werking bij problemen aan de nieren, bijnieren, blaas. Hij ontgift, hersteld celvorming en heelt hechtingen. Nefriet heeft een verzachtende werking op reumatische klachten en jicht en werkt goed als vocht afdrijver bij bv oedeemklachten. Nefriet vermindert hoge bloeddruk en heeft een heilzame werking op het hart. Nefriet helpt bij suikerziekte. Nefriet verjaagt negatieve energie.

Voor meer info over de werking van edelstenen kijk je in onze mineralen databank.

Extra informatie Nefriet A trommelstenen (mt3), per gram - groen

Trommelstenen Nefriet A, formaat 20-40 mm, de prijs is per gram

Nefriet bevordert vruchtbaarheid en helpt je door een bevalling heen. Nefriet is goed voor de heupen, de milt, eierstokken, baarmoeder, zenuwstelsel, alvleesklier. Hij heeft een positieve werking op het gehele hormoonstelsel.

Nefriet heeft een geneeskrachtige werking bij problemen aan de nieren, bijnieren, blaas. Hij ontgift, hersteld celvorming en heelt hechtingen. Nefriet heeft een verzachtende werking op reumatische klachten en jicht en werkt goed als vocht afdrijver bij bv

Voor meer info over de werking van edelstenen kijk je in onze mineralen databank.

Aanbevolen producten