Roze kwarts alien schedel nr.1 – 10 cm – roze

Alien schedel van de edelsteen Roze kwarts van 1160 gram en 10 cm hoog.

 

Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. Roze kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst-longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking.

 

Voor meer info over de werking van edelstenen kijk je in onze mineralen databank.

Extra informatie Roze kwarts alien schedel nr.1 - 10 cm - roze

Alien schedel van de edelsteen Roze kwarts van 1160 gram en 10 cm hoog.

Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimul

Roze kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst-longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking.

Voor meer informatie over de werking van edelstenen kijk je in de mineralen databank van Ruben Robijn mineralenaparadijs.