Samarali Bolster

Samarali yoga bolsters geven ondersteuning en comfort tijdens verschillende yoga asana’s. Ze worden meestal gebruikt voor herstellende yoga voor diepe rek- en ademhalingsoefeningen. De steun biedt de nodige ondersteuning voor de rug, nek, onderrug, armen en benen.

In tegenstelling tot de meeste bolsters heeft de Samarali bolster een centrale handgreep, zodat je hem van huis naar elke gewenste plek kunt dragen.

Omdat Samarali producten een minimale impact hebben op de natuur, draagt ​​deze bolster GOTS-certificering op 100% biologisch katoen en is ethisch geproduceerd. Voor de verpakkingen gebruiken ze geen plastic maar alleen karton of andere duurzame materialen.  

SPECIFICATIES:
  • Afm: 20 x 66cm (diameter x hoogte)
  • Gewicht: 3.9 kg
  • Materiaal: 100% biologisch katoen (GOTS)
  • 2 lagen
  • In Nederland gevuld met biologische boekweitdoppen
  • Een ritssluiting aan de binnenzijde, waardoor de hoogte aan te passen is
  • Onderhoudsinstructie staat op het etiket
  • Verkrijgbaar in 6 natuurlijke kleuren
 

MATERIAAL - Zowel de buiten- als de binnenstof van de bolster is gemaakt van biologisch katoen. De buitenhoes is gemakkelijk te verwijderen en wasbaar in de wasmachine. De onderhoudslabels op het bolster geven u de nodige begeleiding. Zowel de buiten- als de binnenstof bevatten sterke ritsen die langer meegaan dan standaard ritsen. De lengte van de ritsen zijn zo aangepast om de buitenstof gemakkelijk te kunnen verwijderen voor reiniging en indien nodig weer terug te plaatsen zonder de stof of rits te beschadigen. Bovendien kunt u dankzij de beschikbaarheid van ritsen gemakkelijk het aantal boekweitdoppen in de bolster vergroten of verkleinen.  

ETHISCH GEPRODUCEERD EN VERZONDEN - Samarali bolsters worden ethisch geproduceerd in India en verscheept naar Nederland. De bolsters hebben een GOTS-certificering (Global Organic Textile Standard) - de hoogst mogelijke certificering voor biologisch geteelde katoenen stoffen. Het definieert milieucriteria op hoog niveau in de hele toeleveringsketen van biologisch textiel en vereist ook naleving van sociale criteria. Hierdoor wordt de GOTS-certificering erkend als 's werelds toonaangevende verwerkingsstandaard voor textiel gemaakt van organische vezels.  

BINNENVULLING - De binnenvulling van de bolsters - biologische boekweitdoppen - is ethisch verantwoord en de bolsters worden in Nederland met boekweitdoppen gevuld.  

ONTWERP - Al Samarali's meditatie producten hebben hun persoonlijke touch. Het handvat van onze meditatiekussens is versierd met een prachtig borduursel dat het Aziatische erfgoed weerspiegelt. Bovendien zijn Samarali kussens gemakkelijk overal mee naartoe te nemen dankzij het draagbare handvat aan de voorkant van het kussen.

Aanbevolen producten