Samarali Meditatiekussen Crescent

Een goed en comfortabel meditatiekussen is essentieel tijdens het beoefenen van bepaalde asana’s die verband houden met meditatie . Het meditatiekussen biedt steun onder het bekken voor een comfortabele gezonde houding en stelt u in staat een rechte rug te houden.

Samarali's kussens passen zich perfect aan elke zitpositie aan en ondersteunen een stabiele en comfortabele houding.

Omdat Samarali producten een minimale impact hebben op de natuur is dit kussen GOTS gecertificeerd op 100% biologisch katoen en ethisch geproduceerd. Ook voor verpakkingen gebruiken ze geen plastic maar alleen karton of andere duurzame materialen.

SPECIFICATIES:
  • Afmeting : 34 x 20 x 17 (breedte x lengte x hoogte)
  • Gewicht : 1,97 kg
  • Materiaal : 100% biologisch katoen (GOTS gecertificeerd)
  • Heeft 2 lagen
  • Kussens worden in Nederland gevuld met biologische boekweitdoppen
  • Ritssluiting in binnenzak om de hoogte van het kussen aan te kunnen passen
  • Onderhoudsinstructie op het etiket van het kussen
  • Verkrijgbaar in 6 natuurlijke kleuren
 

MATERIAAL:
Zowel de buiten als de binnenstof van het yogakussen is gemaakt van biologisch katoen. De buitenhoes is gemakkelijk wasbaar in de wasmachine. De onderhoudslabels op het kussen geven u de nodige begeleiding. Bovendien kunt u, dankzij de beschikbaarheid van ritsen, gemakkelijk het benodigde aantal boekweitdopjes aanpassen om de hoogte aan te passen op basis van uw comfort.

BINNENVULLING:
De binnenvulling van de kussens - biologische boekweitdoppen - is ethisch verantwoord en de kussen worden gevuld in Nederland.

ETHISCH GEPRODUCEERD EN VERZONDEN:
Samarali meditatiekussens worden ethisch geproduceerd in India en verscheept naar Nederland. De kussens hebben een GOTS-certificering (Global Organic Textile Standard) - de hoogst mogelijke certificering voor biologisch geteelde katoenen stoffen. Het definieert milieucriteria op hoog niveau in de hele toeleveringsketen van biologisch textiel en vereist ook naleving van sociale criteria. Hierdoor wordt de GOTS-certificering erkend als 's werelds toon- aangevende verwerkingsstandaard voor textiel gemaakt van organische vezels.

ONTWERP:
Al Samarali's meditatieproducten hebben hun persoonlijke touch. Het handvat van onze meditatiekussens is versierd met een prachtig borduursel dat Samarali's Centraal-Aziatische erfgoed weerspiegelt. Bovendien zijn Samarali kussens gemakkelijk overal mee naartoe te nemen dankzij het draagbare handvat aan de voorkant van het kussen.

Aanbevolen producten