Samarali Meditatiemat

Samarali's meditatiemat is een perfecte aanvulling op je meditatie-asana’s. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met kussen. Het kussen helpt je met de houding en de rechte ruggengraat, terwijl de meditatiemat de drukpunten op zowel je knieën en enkels bevrijdt en ook tegen kou houdt. Een meditatiemat is uitermate handig bij frequente en langdurige meditatieoefeningen. Samarali meditatiematten zijn gevuld met gerecyclede wolvezels. Het biedt een ideale demping die uw gewicht absorbeert zonder te worden samengedrukt. Omdat Samarali producten een minimale impact hebben op de natuur, draagt ​​deze mat GOTS-certificering op 100% biologisch katoen en is ethisch geproduceerd. Ook voor verpakkingen gebruiken ze geen plastic maar alleen karton of andere duurzame materialen.
SPECIFICATIES:
  • Afmeting: 90 x 70 x 5 cm (breedte x lengte x hoogte)
  • Gewicht: 3,12 kg
  • Materiaal: 100% biologisch katoen
  • GOTS (Global Organic Textile Standard)
  • Heeft 2 lagen – stevige buitenlaag voor duurzaamheid en katoenen stof aan de binnenkant
  • Binnenstof van bolster is gevuld met viltvellen van gerecyclede wolvezels
  • Prachtig borduursel op de zijkant van de meditatiemat
  • Onderhoudsinstructies staan ​​op het etiket van de mat
  • Verkrijgbaar in 6 natuurlijke kleuren
 
MATERIAAL:
Zowel de buiten- als de binnenstof van de meditatiemat zijn gemaakt van biologisch katoen. De buitenhoes is gemakkelijk wasbaar in de wasmachine. Het onderhoudslabel op de mat geeft je de nodige begeleiding. Gerecyclede wolvezels die worden gebruikt als vulling voor meditatiematten zijn een andere duurzame oplossing voor het archiveren van meditatiematten. Het bespaart een aanzienlijke hoeveelheid water, vermindert het landgebruik voor het grazen van schapen en vermijdt het gebruik van chemicaliën voor het verven.
ETHISCH GEPRODUCEERD EN VERZONDEN:
Onze meditatiematten zijn ethisch geproduceerd in India en verscheept naar Nederland. Het heeft GOTS-certificering (Global Organic Textile Standard) - de hoogst mogelijke certificering die u kunt krijgen voor biologisch geteelde katoenen stoffen. Het wordt erkend als 's werelds toonaangevende verwerkingsnorm voor textiel gemaakt van organische vezels. Het definieert milieucriteria op hoog niveau in de hele toeleveringsketen van biologisch textiel en vereist ook naleving van sociale criteria.
ONTWERP:
Al Samarali's meditatieproducten hebben hun persoonlijke touch. Een kant van deze meditatiemat is versierd met een prachtig borduursel dat Samarali's Aziatische erfgoed weerspiegelt.

Aanbevolen producten