Yogabroek lotus capri rok naadloos paars M-L – Nylon – Katoen – Spandex – Paars

Yogabroek lotus capri rok - naadloos - paars M-L

Deze naadloze paarse yoga broek is gemaakt met slimme vocht-afvoerende technische stof om je droog te houden op de yoga-mat. Er is een mooi jacquard detail op de achterkant van de tailleband, die zorgt voor een sportieve vorm. De band op de taille is breed en definieert de taille. De prachtige lotusfiguur is in contrasterende kleuren rood en zilver en accentueert de lotus op de voorkant van de yogabroek. Het gaas bij de kuiten zorgt voor een uiterst vrouwelijke en flatterende yogabroek. De rok is aan de capri-broek bevestigd en is eigenlijk een bescheiden versie van een strak zittende broek. Er zit een immense stretch in deze stof, aangezien het speciaal gemaakt is voor yoga. Er zit een kruisje/hoekplaat is de broek, die zorgt voor meer beweging en comfort bij verschillende posities. De broek wordt ook geleverd in zwart.
Ons advies:
Maak de look compleet met onze bijpassende yogi lotus top. Artikelnummer 17420 of 17421.
 
  Materiaal: • 80% katoen 15% nylon 5% Spandex • Zweet-transporterende stof • Comfortabele sportieve klassieker • Ideale stof om in te bewegen • Rijk aan katoen  
Maat:                                 M (maat 12)                     L (maat 14)
Lagere taille                       31'' (79 cm)                      33″ (84 cm) Heupen                               38'' (97 cm)                      40″ (102 cm)
 
 

Aanbevolen producten