Yogamat reiniger biologisch Rozemarijn – 510ml – Biologisch

Biologisch gecertificeerde yogamat reiniger - Rozemarijn

Deze biologisch gecertificeerde yogamat reiniger helpt bij het verzorgen en reinigen van antislip yogamatten. De combinatie van krachtige biologische ingrediënten zoals koolzaad en essentiële oliën plus andere natuurlijke substanties desinfecteren de mat. Hierdoor krijgen bacteriën, nare luchtjes en zweetresten geen kans. Daarnaast verwijdert deze reiniger allerlei soorten vuil.
Drogen De spray droogt snel op waardoor de mat korte tijd na het sprayen opgerold kan worden. Plakt niet!
De kracht van biologisch Ruim 95% van de actieve ingrediënten zijn afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw, de overige <5% zijn van puur natuurlijke afkomst. Toepassing • Richt de fles naar beneden richting de mat en draai de spuitkop open • Spuit de spray op de mat, laat kort inwerken en veeg met een doek droog
Yoga Cleaner steunt Yoga Cleaner heeft hart voor mens en natuur en steunt het goede doel ‘Vorarlberger Lebenshilfe’, een Oostenrijkse organisatie voor mensen met een handicap. Zo worden bijvoorbeeld de labels handmatig aangebracht op de flessen door mensen met een handicap, die met grote vreugde en vanuit liefde werken. Ingrediënten Water**, ethanol*, 1-5 % anionische surfactanten** (decyl glucoside**, xylose**), surfactanten **, rozemarijnolie*, lavendelolie*,  1,8 Cineol***. *Biologisch gecertificeerd, **Natuurlijk, ***Onderdeel van essentiële olie Verpakking De fles (afgezien van het fleshoofd) is vrij van petroleum, gemaakt van suikerriet. De tekst op het etiket is alleen in het Duits. Waarschuwing Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen, indien dit toch gebeurt goed spoelen met water en onmiddellijk een arts raadplegen. Indien ingeslikt, meteen een arts raadplegen en het productlabel laten zien.
 

Aanbevolen producten