Yogi & Yogini rubber yogamat – mintgroen – 1800gr

Yogi & Yogini rubber yogamat - mintgroen

Ecologische natuurlijke rubber yogamat - voor intensieve yogavormen Kan oneffenheden in de kleur vertonen
Deze ecologische natuurlijke rubberen yogamat is gemaakt van hoogwaardig latexschuim en geschikt voor intensieve yogavormen zoals Power-yoga, Ashtanga, Vinyasa en Hot-yoga. De latex is ideaal om hitte en zweet te weerstaan en heeft een super grip op zowel de bovenste als onderste laag, wat zich vertaalt in comfort en flexibiliteit bij de uitvoering van de verschillende yogabewegingen.
 
Milieuvriendelijk
Deze yogamat is gemaakt van latex, een veerkrachtig rubber afkomstig van de rubberboom (Hevea brasiliensis) en is ISO 9001 en OEKO-TEX gecertificeerd. Dit toont aan dat het product voldoet aan kwaliteitseisen voor mens en milieu. De verpakking en labels zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Het afvalwater dat tijdens het productieproces ontstaat wordt door de producent gezuiverd alvorens het wordt afgevoerd.
Gebruik en onderhoud
De eerste keer voor gebruik de mat reinigen met een natuurlijke zeep i.v.m. de rubbergeur. Na gebruik de yogamat oprollen en droog bewaren. Maak schoon met tea tree olie of vergelijkbare producten zoals een biologische yogamatereiniger.
Allergie informatie
Niet gebruiken bij een rubber- of latexallergie.

Aanbevolen producten